Leveringsvoorwaarden

Advies of vragen? 020 363 93 22070 205 56 31076 303 14 60030 249 20 13
of bezoek onze showroom aan de Stromarkt 15, Amsterdam

Openingstijden
ma. t/m vr. 10.00-17.30 uur
za. 9.00-16.30 uur
zo. gesloten

Track & trace
Als uw bestelling is verzonden dan ontvangt u van ons een mail met daarin een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Bestelling niet ontvangen
Als u uw pakket niet binnen vijf werkdagen na de automatische verzendingsbevestiging e-mail ontvangt, neem dan alstublieft contact met ons op.
Tel. 020 363 93 22.
Maandag t/m vrijdag van 09.30-17:00 uur.
Zaterdag van 09.30-16.00 uur.

Soorten levering en verzendkosten
JURA biedt verschillende soorten levering. Deze pagina geeft een overzicht van de mogelijke soorten van levering en wat ze kosten:


Standaardlevering
Met een standaardlevering worden uw goederen op het opgegeven adres afgeleverd. Wanneer voor 17 uur de bestelling is geplaatst wordt deze de eerstvolgende werkdag bezorgd.
De bezorgkosten bedragen € 4,95 tot een orderbedrag van € 75,- incl. BTW. Voor bestellingen met een waarde van Є 75,- of meer is bezorgen gratis.

Afleveren niet mogelijk
Treft DHL de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden zij uw zending standaard een 2e maal aan, voor winkels en bedrijven de eerstvolgende werkdag, voor particulieren op afspraak. Eventueel is de zending af te halen op één van de afhaaldepots.

Product (tijdelijk) niet leverbaar
Indien een product (tijdelijk) niet leverbaar is, dan is het in beginsel niet mogelijk om dit product aan uw bestelling toe te voegen.
Voor eventuele vragen over de beschikbaarheid en leveringstermijn van producten kunt u contact opnemen met ons.

 

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Voor de zakelijke markt hebben we een eigen eerstelijns onderhoudsdienst voor reparatie-service. Ook klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten bij Jura voorzien wij van een vervangende machine bij reparatie.

Expertise

Onze verkoopsters kennen de ins en outs van het hele assortiment van buiten en kunnen u degelijk adviseren over de beste en meest kostenefficiente keuze voor uw organisatie.

Lease

Voor de zakelijke markt bieden wij de mogelijkheid om koffiemachines te leasen (herkenbaar door Lease optie aanduiding in het overzicht). U vindt de tarieven op de detailpagina van de machine.